Fackförbundet Naturvetarna har givit Verto förtroendet att driva sina karriärtjänster för de ca 33 000 medlemmarna. Alla medlemmar – oavsett var de befinner sig i karriären – får kostnadsfritt ta del av utvecklande karriärsamtal, chefsrådgivning, rådgivning för företagare, CV-coachning samt LinkedIn-granskning. Johan Åkesson, vd för Verto, är stolt och glad över förtroendet.

– Naturvetarna erbjuder sina medlemmar en fantastisk service. Under ett så kallat karriärsamtal sitter vi på Verto med kunden upp till en timme – online, i telefon eller på något av våra kontor i Stockholm, Göteborg och Lund – och går igenom olika verktyg för att ta sig framåt på arbetsmarknaden. Våra karriärrådgivare hjälper medlemmarna att kartlägga och sätta ord på sin kompetens, fundera över sina drivkrafter, skapa en riktning och stötta i deras karriärutveckling.

Varje medlem i Naturvetarna har möjlighet att använda en karriärtjänst en gång per kalenderår. Det är ett unikt tillfälle att få ta del av Vertos långa erfarenhet av karriärutveckling, ledarutveckling, skräddarsydda förändringsprocesser och outplacementprogram.

– Med 20 års erfarenhet av karriärrådgivning kan vi arbetsmarknaden. Vi anlitas av både offentlig och privat sektor och har en bred branschförståelse. Det är vårt jobb att se kundens möjligheter, kompetenser och styrkor. Vi är väldigt glada över att få hjälpa Naturvetarna i karriären, och vill att alla medlemmar känner sig trygga med vår kunskap.