När man verkar i tuffa och hårt konkurrensutsatta konsultbranscher så är det lätt att bli ett av de många företag där medarbetaren blir tvungen att välja mellan en framgångsrik karriär eller ett lyckat familjeliv, omsorg kring åldrande föräldrar, sociala engagemang med mera. Genom livsstilsanställningar lyckas man både locka och behålla de talanger som vägrar att välja mellan karriär och t ex familjebildning.

Att utgå ifrån individens unika livsstil skapar en företagskultur som främjar både välmående, prestation och ekonomisk tillväxt. Genom livsstilsanställningar ges dessutom medarbetarbetaren möjlighet att utvecklas och befordras baserat på sin kompetens och drivkraft. Det fina är att med välmående medarbetare blomstrar företagets lönsamhet, som i sin tur är en förutsättning för en god arbetsmiljö!

Eva Byström och Sandra Solomon bjuder på personliga berättelser och konkreta exempel på hur en arbetsgivare kan verka i nutiden och framtidens arbetsliv för att skapa en lönsam kultur. Bl.a. befordrades Sandra till VD i First Reserves dotterbolag när hon var gravid i vecka 39. Föreläsningen riktar sig till de som jobbar inom HR.
Eva Byström, VD First Reserve
Eva har många års erfarenhet av ledarskap. Hon har haft befattningar som kundservicechef, exportchef, HR-specialist, operations manager m.m.
Sandra Solomon, VD F1R Löneoutsourcing
Sandra började som HR-generalist och löneadministratör innan hon kom till First Reserve. Sedan dess har hon haft roller som konsultchef, affärsområdeschef och nu VD i F1R Löneoutsourcing.

Plats: Militärsällskapets lokaler på Valhallavägen 104 (en trappa ovanför Verto)
Datum: onsdagen 5 december Senaste anmälningsdag: 28 november
Tid: 07.30-09.00 Kaffe och smörgås från 07.30. Föreläsningen startar 0800
Anmälan: frukost@verto.se (seminarium, namn och företag)

Seminariet är kostnadsfritt, dock är antalet platser begränsat.